Elektrische scooter

Ben je op zoek naar een elektrische scooter? Dan ben je hier op de juiste plek! Escooter International verkoopt allerlei elektrische scooters, die niet alleen 100% elektrisch zijn, maar ook een uniek design hebben.

Keuze elektrische scooter

De keuze voor een elektrische scooter maken we eenvoudig via deze webshop. Of je nu op zoek bent naar een zwarte, rode of groene escooter, wij hebben het. Maar ook als je op zoek bent naar maatwerk, kan het ook! Laat ons je wensen weten, en we maken jouw elektrische scooter hoe jij hem het liefste ziet.

Welke elektrische scooter je ook kiest, je kan altijd rekenen op service, kwaliteit en een snelle levering. We bieden je ook alle betrouwbare betaalmethodes, en je kan ons eenvoudig bereiken via de telefoon, e-mail of webformulier.

Elektrische of verbrandingsmotor

Ben je nog aan het twijfelen of je een elektrische scooter of een scooter met traditionele verbrandingsmotor wilt kopen? Dan is dit een mooie plek om de mogelijkheden te bekijken van een coole escooter met uniek design en stoere, brede banden. Daarbij zijn de elektrische scooters super zuinig in gebruik, en een stuk beter voor het milieu. Ook kan je met deze elektrische scooters een rit in de mooie natuur maken, zonder de dieren af te schrikken met motor geluid.

Escooter International is er trots op leverancier van prachtige elektrische scooters te zijn, en deze te leveren in Europa. Of je nu in België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje of Portugal woont je kan simpelweg via deze webshop bestellen, en de elektrische scooter op jouw adres ontvangen.

Onderdelen elektrische scooters

Goed om te weten! Escooter International levert elektrische scooters, en ook alle nodige onderdelen. Je hoeft dus nooit stil te komen staan. Lampen, remmen, banden, maar ook snelheidsmeters en meer zijn allemaal via de webshop te bestellen. Ook kan je jouw elektrische scooter uitbreiden met bijvoorbeeld een stoere tas of mooie koplampen.

Trend elektrische scooters

Elektrische voertuigen zijn helemaal van deze tijd, en flink groeiend. Of je nu in een dorp of stad bent, je ziet altijd wel een of meerdere elektrische voertuigen rijden. . De elektrische scooter kan dan ook bijna niet missen. Je bent ook wel zo flexibel met een scooter, en zeker met een elektrische scooter rijd je zuinig, milieuvriendelijk en geruisloos. Vul deze voordelen aan met het design van onze escooters en je maakt een unieke indruk. Stijl, klasse en toekomst komen samen in de elektrische scooters van Escooter International.

Tanken zonder laadpaal voor de deur

De prognose is dat het rond 2030 over moet zijn met het tanken van fossiele brandstoffen. Elektrische scooters hebben dus de toekomst. Anders dan bij een elektrische auto is een laadpaal voor de deur niet nodig. Te vergelijken met een fiets met trapondersteuning haal je de accu naar binnen om op te laden. Nu al een elektrische scooter kopen is klaar zijn voor de toekomst, en alle voordelen hebben.

Advies elektrische scooters

Misschien zie je jezelf al op jouw elektrische scooter langs het strand cruisen, of naar de stad met je vriendin achterop, het kan allemaal. Maar misschien weet je het nog niet zo zeker, en heb je nog een aantal vragen. Voel je dan welkom om jouw vragen te stellen aan ons ervaren team. Zo weet je precies wat je kan verwachten, en wat er allemaal mogelijk is.

Ons team is goed bereikbaar, en reageert snel op jouw vragen. Je kan ons bereiken via de telefoon, mail, social media en via het webformulier.